Joep op vakantie (4)

Isabelle Hylkema uit Den Haag: „Ja, de brandweer hier, Kazerne De Kreek. Goedemorgen Papa Joep. Honden redden, geen probleem. We hebben elf collega’s paraat, we kwaken wat, laten de boel onderspuiten en de hondjes hebben in no-time een eigen zwembad. Dieren hebben ook recht op vakantie. Spoedje? Gaat u rustig met uw vliegtuig, wij komen er wel in. We hebben goede contacten met erkende en niet erkende gravers, knagers, waterratten en andere spuitgasten...”

Isabelle Hylkema uit Den Haag: „Ja, de brandweer hier, Kazerne De Kreek. Goedemorgen Papa Joep. Honden redden, geen probleem. We hebben elf collega’s paraat, we kwaken wat, laten de boel onderspuiten en de hondjes hebben in no-time een eigen zwembad. Dieren hebben ook recht op vakantie. Spoedje? Gaat u rustig met uw vliegtuig, wij komen er wel in. We hebben goede contacten met erkende en niet erkende gravers, knagers, waterratten en andere spuitgasten...”