inlichtingendienst MI5 onder vuur

inlichtingendienst MI5 onder vuur . Dit is de linkerhand van Rangzieb Ahmed (33). Volgens Brits Lagerhuislid David Davis, die als parlementariër inzage had in zijn procesgegevens, is deze Britse terreurverdachte bij zijn verhoor in Pakistan onder andere drie nagels uitgetrokken en seksueel vernederd. De Britse inlichtingendienst MI5 zou opdracht hebben gegeven tot de marteling.

Dit is de linkerhand van Rangzieb Ahmed (33). Volgens Brits Lagerhuislid David Davis, die als parlementariër inzage had in zijn procesgegevens, is deze Britse terreurverdachte bij zijn verhoor in Pakistan onder andere drie nagels uitgetrokken en seksueel vernederd. De Britse inlichtingendienst MI5 zou opdracht hebben gegeven tot de marteling.

Lees meer in het marteldossier van de Britse krant The Guardian op: guardian.co.uk/world/torture