Overige films

The Sum of All Fears (Phil Alden Robinson, 2002, VS). Thrillerschrijver Tom Clancy’s CIA-agent Jack Ryan (Ben Affleck), behoedt, nadat Baltimore door een kernbom is weggevaagd, de rest van de wereld voor een nucleaire catastrofe. SBS6, 20.30-22.55u.

Sweet November (Pat O’Connor, 2001, VS). Romantische draak. Snelle reclamejongen Keanu Reeves krijgt een lesje in menselijkheid van Charlize Theron. Zij belooft hem een vrijer en blijer mens te maken, mits hij zich één maand aan haar durft over te leveren. Net5, 20.30-23.00u.

Salvador (Manuel Huerga, 2006, Spanje). Biografische film over Salvador Puig Antich (1948-1974), een linkse student die in opstand kwam tegen het regime in Spanje en die een van de laatsten was die door generaal Franco’s geheime politie aan de garrote (wurgpaal) werd geëxecuteerd. De activist had de gewoonte om banken te beroven. Hoofdrol Daniel Brühl. Canvas, 20.40-22.50u.

Buster (David Green, 1988, Engeland). Phil Collins debuteert als serieus acteur in charmant mengsel van misdaadfilm, komedie en love story over authentieke Buster Edwards, een Londense kruimeldief die in 1963 tot zijn verbazing uitgroeide tot een van de meest gezochte criminelen van Engeland. BBC1, 0.30-2.05u.