Ook uitgekomen

Das Herz ist ein dunkler Wald. Regie: Nicolette Krebitz. Met: Nina Hoss, Devid Striesow, Franziska Petri. Een week in Filmmuseum Amsterdam in het zomerprogramma ‘Previously Unreleased’.

Twee kinderen, mooi huis, fijne vakantie: Maria heeft het allemaal. Tot ze ontdekt dat haar echtgenoot nog zo’n gelukkig bourgeoisgezin onderhoudt en ze radeloos op onderzoek gaat. Hoe lang is dit al gaande? Waarom merkte ze daar dan niets van?

Het Geheim van Mega Mindy. Regie: Matthias Temmermans. Met: Free Souffriau, Yolanthe Cabau van Kasbergen. In: 107 bioscopen.

Na de succesvolle Vlaamse televisieserie, het album, de musical, en niet te vergeten de merchandising, van badlakens tot ballonnen, is er nu ook een bioscoopfilm rond de Vlaamse superheldin voor kleuters Mega Mindy, uit de stal van Studio 100. Vriendelijk, pretentieloos kindervermaak.