Maatschappelijk verantwoord pak

Maatschappelijk verantwoord pak Den Haag, 8 juli. Presentatie van duurzame kostuums, gisteren tijdens een modeshow in de hal van het ministerie van Economische Zaken (EZ). De show was een „luchtig onderdeel” van een discussiemiddag bij EZ over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het duurzame mantelpak op de foto is gemaakt door Dutchspirit By The Makers, een bedrijf dat zich profileert met duurzame mode. Het gebruikt materialen als parelmoer voor de knopen en natuurlijke viscose voor de voering. Aan de kop van de catwalk: couturier Jacques van Gils, minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken, CDA) en voormalig VVD-bewindsman Ed Nijpels (‘ambassadeur’ van Dutchspirit By The Makers). Foto WFA WFA24T:KLIMAATNEUTRALE KOSTUUM :DEN HAAG;07JUL2009-Modeshow van Dutchspirit By The Makers, vanmiddag op het ministerie van Economische Zaken. Als opmaak naar 09-09-09 de Dag van de Duurzaamheid en als startsein voor de verkoop van deze duurzame kostuums, organiseert Dutchspirit By The Makers i.s.m. Directoraat-generaal. Ondernemen en Innovatie (O&I) en de Interdepartementale Programmadirectie Energietransitie (IPE) op 7 juli een inspirerende bijeenkomst met het thema Duurzaam innovatief ondernemen in crisistijden: Kans of Bedreiging? De bijeenkomst is vanmiddag in het Atrium van het EZ-gebouw. Op de eerste rij rechts, Ed Nijpel, en tweede rechts, minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken. WFA/pc/str.Pierre Crom
Maatschappelijk verantwoord pak Den Haag, 8 juli. Presentatie van duurzame kostuums, gisteren tijdens een modeshow in de hal van het ministerie van Economische Zaken (EZ). De show was een „luchtig onderdeel” van een discussiemiddag bij EZ over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het duurzame mantelpak op de foto is gemaakt door Dutchspirit By The Makers, een bedrijf dat zich profileert met duurzame mode. Het gebruikt materialen als parelmoer voor de knopen en natuurlijke viscose voor de voering. Aan de kop van de catwalk: couturier Jacques van Gils, minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken, CDA) en voormalig VVD-bewindsman Ed Nijpels (‘ambassadeur’ van Dutchspirit By The Makers). Foto WFA WFA24T:KLIMAATNEUTRALE KOSTUUM :DEN HAAG;07JUL2009-Modeshow van Dutchspirit By The Makers, vanmiddag op het ministerie van Economische Zaken. Als opmaak naar 09-09-09 de Dag van de Duurzaamheid en als startsein voor de verkoop van deze duurzame kostuums, organiseert Dutchspirit By The Makers i.s.m. Directoraat-generaal. Ondernemen en Innovatie (O&I) en de Interdepartementale Programmadirectie Energietransitie (IPE) op 7 juli een inspirerende bijeenkomst met het thema Duurzaam innovatief ondernemen in crisistijden: Kans of Bedreiging? De bijeenkomst is vanmiddag in het Atrium van het EZ-gebouw. Op de eerste rij rechts, Ed Nijpel, en tweede rechts, minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken. WFA/pc/str.Pierre Crom CROM, PIERRE;WFA