Italië herdenkt doden explosie

herdenkt doden explosie Viareggio. Ruim 30.000 Italianen herdachten gisteren in het Dei Pini stadion in Viareggio de 22 slachtoffers van de treinexplosie vorige week dinsdag. Toen ontplofte een ontspoorde lpg-wagon in de badplaats, waardoor twee gebouwen instortten. In het stadion stonden vijftien kisten. Zeven slachtoffers waren van Marokkaanse afkomst. Hun lichamen zijn teruggevlogen naar Marokko om begraven te worden. Foto AP People attend the funeral service for 15 of the 22 victims who died in last week's train explosion, at the Dei Pini stadium, in Viareggio, Italy, Tuesday, July 7, 2009. A freight train derailed and two liquefied petroleum gas-filled tankers exploded near the train station of the Italian coastal town of Viareggio, causing two nearby buildings to collapse. (AP Photo/Lorenzo Galassi) AP