nrc.nl

Popster Michael Jackson, die vorige week overleed, zal vandaag worden herdacht in het stadion Staples Center in Los Angeles. De bijeenkomt begint ca. 19 uur Nederlandse tijd, op tv te zien op Ned. 3. Op nrc.nl wordt live verslag gedaan van de bijeenkomst, waar optredens worden verwacht van o.a. Stevie Wonder, Diana Ross en Usher. Maria Islas, of Mexico City, signs a large poster at the Staples Center in Los Angeles, Monday, July 6, 2009, where the memorial service for pop star Michael Jackson will be held on Tuesday. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Popster Michael Jackson, die vorige week overleed, zal vandaag worden herdacht in het stadion Staples Center in Los Angeles. De bijeenkomt begint ca. 19 uur Nederlandse tijd, op tv te zien op Ned. 3. Op nrc.nl wordt live verslag gedaan van de bijeenkomst, waar optredens worden verwacht van o.a. Stevie Wonder, Diana Ross en Usher.