Jackson geëerd

Jackson geëerd Londen. Op diverse plaatsen in Londen hebben fans gedenkplaatsen ingericht voor Michael Jackson, zoals hier bij een muziekwinkel in het centrum van de stad. In de Londense O2-Arena zou Jackson vanaf deze maand tot en met maart 2010 zo’n vijftig concerten geven, in een poging zijn financiën op orde te krijgen. Foto Leon Neal/AFP Images and messages to US singer Michael Jackson are displayed on the wall outside a music store in central London, on July 6 2009. Staff members in the store believe the posters and candles started to gather at this location as Jackson would often visit this shop whenever he was in London. AFP PHOTO/Leon Neal AFP

Op diverse plaatsen in Londen hebben fans gedenkplaatsen ingericht voor Michael Jackson, zoals hier bij een muziekwinkel in het centrum van de stad. In de Londense O2-Arena zou Jackson vanaf deze maand tot en met maart 2010 zo’n vijftig concerten geven, in een poging zijn financiën op orde te krijgen.