Jomanda verwijst door naar arts

Jomanda verwijst door naar arts Bergen op Zoom, 6 juli. ‘Genezend medium’ Jomanda straalde gisteren mensen in tijdens een healing in Bergen op Zoom. ‘Raadpleeg altijd een arts’, meldt een bord dat tijdens de sessie op het podium stond. Jomanda werd onlangs vrij gesproken voor haar rol bij de dood van Sylvia Millecam, die overleed aan onbehandelde borstkanker. De actrice had zich afgewend van de reguliere gezondheidszorg. Het Openbaar Ministerie overweegt een hoger beroep. Foto Joyce van Belkom Nederland, Bergen op Zoom, 04-07-2009 Jomanda bedankt tijdens een healing in de Stoelemat voor de steun die ze ontving tijdens het proces over haar schuld aan de dood van Sylvia Millecam. Ze onthulde een bord met de tekst " Raadpleeg altijd een arts" Foto: Joyce van Belkom
Jomanda verwijst door naar arts Bergen op Zoom, 6 juli. ‘Genezend medium’ Jomanda straalde gisteren mensen in tijdens een healing in Bergen op Zoom. ‘Raadpleeg altijd een arts’, meldt een bord dat tijdens de sessie op het podium stond. Jomanda werd onlangs vrij gesproken voor haar rol bij de dood van Sylvia Millecam, die overleed aan onbehandelde borstkanker. De actrice had zich afgewend van de reguliere gezondheidszorg. Het Openbaar Ministerie overweegt een hoger beroep. Foto Joyce van Belkom Nederland, Bergen op Zoom, 04-07-2009 Jomanda bedankt tijdens een healing in de Stoelemat voor de steun die ze ontving tijdens het proces over haar schuld aan de dood van Sylvia Millecam. Ze onthulde een bord met de tekst " Raadpleeg altijd een arts" Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van