Jomanda straalt in Bergen op Zoom

Jomanda straalt in Bergen op Zoom. Alternatief genezer Jomanda heeft op een healing in Bergen op Zoom gisteren zieke bezoekers geadviseerd ook medische hulp te zoeken. ‘Raadpleeg altijd een arts’, aldus een bord dat op het podium stond. Op de bijeenkomst reageerde Jomanda voor het eerst op haar vrijspraak in juni van medeverantwoordelijkheid aan de dood van Sylvia Millecam. De rechter achtte Jomanda niet schuldig, maar vond wel dat zij zich heeft begeven op medische terrein, waarop zij onkundig is. Bij de healing ontving Jomanda bloemen, steunbetuigingen op spandoeken en een lang applaus van de honderden bezoekers. Foto Joyce van Belkom Nederland, Bergen op Zoom, 04-07-2009 Jomanda bedankt tijdens een healing in de Stoelemat voor de steun die ze ontving tijdens het proces over haar schuld aan de dood van Sylvia Millecam. Ze onthulde een bord met de tekst " Raadpleeg altijd een arts" Foto: Joyce van Belkom
Jomanda straalt in Bergen op Zoom. Alternatief genezer Jomanda heeft op een healing in Bergen op Zoom gisteren zieke bezoekers geadviseerd ook medische hulp te zoeken. ‘Raadpleeg altijd een arts’, aldus een bord dat op het podium stond. Op de bijeenkomst reageerde Jomanda voor het eerst op haar vrijspraak in juni van medeverantwoordelijkheid aan de dood van Sylvia Millecam. De rechter achtte Jomanda niet schuldig, maar vond wel dat zij zich heeft begeven op medische terrein, waarop zij onkundig is. Bij de healing ontving Jomanda bloemen, steunbetuigingen op spandoeken en een lang applaus van de honderden bezoekers. Foto Joyce van Belkom Nederland, Bergen op Zoom, 04-07-2009 Jomanda bedankt tijdens een healing in de Stoelemat voor de steun die ze ontving tijdens het proces over haar schuld aan de dood van Sylvia Millecam. Ze onthulde een bord met de tekst " Raadpleeg altijd een arts" Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van