Joep op vakantie (1)

Joep op vakantie (1) klik@nrc.nl Waar zijn toch die liga’s? Papa is een beetje gestrest, merkt Joep. Hij denkt dat we honger hebben. En hij heeft al twee keer binnen een uur Tims luier verschoond. Joep had gezien dat het helemaal niet nodig was. Nu slaapt Tim. Bijna op vakantie, mijmert Joep. Alleen, waar blijft mama nou? Ze staat voor zijn gevoel al uren te bellen even verderop. In deze verhalende fotorubriek bepalen lezers dagelijks het vervolg bij bovenstaande foto en verhaal. Duitsland, Weeze, 25-6-2009 Vlak over de grens bij Nijmegen ligt het regionaal vliegveld Niederrhein, Weeze, wat sinds zes jaar uitgegroeid is tot een belangrijke regionale luchthaven en als thuisbasis fungeert voor prijsvechter chartermaatschappij Ryanair. In Bergen N-Limburg klaagt men over geluidsoverlast. In de regio bevindt zich ook vliegveld Dusseldorf. Naast passagiersvervoer wordt er veel luchtvracht vervoerd. Economie, ekonomie, grensstreek, Foto: Flip Franssen Franssen, Flip

Waar zijn toch die liga’s? Papa is een beetje gestrest, merkt Joep. Hij denkt dat we honger hebben. En hij heeft al twee keer binnen een uur Tims luier verschoond. Joep had gezien dat het helemaal niet nodig was. Nu slaapt Tim. Bijna op vakantie, mijmert Joep. Alleen, waar blijft mama nou? Ze staat voor zijn gevoel al uren te bellen even verderop.