Film van de dag

Het varkentje Babe gaat naar de 'grote stad' in Babe: Pig in de City Babe - Pig In The City (1998) Dir: George Miller Ref: BAB043AJ Photo Credit: [ Universal / The Kobal Collection / Johns, Carolyn ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Babe: Pig in the City. Het varkentje Babe gaat op zakenreis met de vrouw van boer Hoggett, die na een val in de put niet meer kan werken. Een faillissement dreigt. Ze komen terecht in een veel grimmiger wereld dan die uit Babe. In het vervolg is een hoofdrol weggelegd voor de prachtige art direction. De grote stad waarin Babe en Esmée terechtkomen is een adembenemende karikatuur van alle grote steden ter wereld. Babe raakt Esmée al snel kwijt en blijft achter in het enige hotel in de griezelige metropool dat dieren toelaat. Met Magda Szubanski, James Cromwell en Mickey Rooney. (George Miller, 1998, Aus), RTL8, 20.30-22.10u.André Waardenburg

    • André Waardenburg