een grote bruine envelop

tegeltjes wijsheid. Tegeltje met tektst. Een goede daad blijft zelden ongestraft uit het leven van een P&O manager Fred Verboom
tegeltjes wijsheid. Tegeltje met tektst. Een goede daad blijft zelden ongestraft uit het leven van een P&O manager Fred Verboom

In mijn zoektocht naar verhalen over ‘goed willen doen en teleurgesteld raken’ kreeg ik deze tegelwijsheid van Fred Verboom, die 35 jaar als P&O’er werkzaam was.

Volgens hem heeft niemand recht op een oplossing zonder eigen inzet en leidt een te gemakkelijk gekregen oplossing bijna altijd tot teleurstelling bij de gever en onvrede bij de ontvanger. Zou dat nu werkelijk zo zijn? En wie heeft daar een goed voorbeeld van?

Heb je een verhaal, bel dan naar 084-8371282 (inspreken na de piep), of mail het naar grotebruineenvelop@vpro.nl Daarnaast ben ik op zoek naar iemand die zich jarenlang voor een goede zaak heeft ingezet totdat diegene erachter kwam dat er iets behoorlijk mis was. Hoe werd het ontdekt en wat betekent het voor je wanneer je erachter komt dat je je lange tijd voor niets hebt uitgesloofd?

    • Chris Bajema