Zuiderzilt Festival

Zuiderzilt Festival Enkhuizen Musici van het Concertgebouworkest sluiten het concertseizoen af met het driedaagse kamermuziekfestival Zuiderzilt in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. De eerste editie vindt plaats van 3 tot 5 juli. De orkestleden stelden zelf het programma van het festival samen; er treden blazers op in de muziekkoepel en de historische filmzaal en strijkers in de kapel. Zaterdag 4 juli speelt de Turkse pianist Fazil Say in een wonderlijke setting, met aan de ene kant het IJsselmeer en aan de andere kant de museumhaven. Inl www.zuiderzilt.nl de turkse pianist Fazil Say. Amsterdam, 17 juni 2009. foto MAARTEN VAN HAAFF Haaff, Maarten van

Enkhuizen

Musici van het Concertgebouworkest sluiten het concertseizoen af met het driedaagse kamermuziekfestival Zuiderzilt in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. De eerste editie vindt plaats van 3 tot 5 juli. De orkestleden stelden zelf het programma van het festival samen; er treden blazers op in de muziekkoepel en de historische filmzaal en strijkers in de kapel.

Zaterdag 4 juli speelt de Turkse pianist Fazil Say in een wonderlijke setting, met aan de ene kant het IJsselmeer en aan de andere kant de museumhaven.

Inl www.zuiderzilt.nl