Wayang Revolsi/Superstar

Wayang Revolsi/Superstar Arnhem/Amsterdam Het traditionele Indonesische poppenspel, de wajang, heeft twee grote exposities. In Museum Bronbeek, Arnhem is Wayang Revolusi - Kunst in dienst van de vrijheid te zien. Hoofdrolspelers zijn de politici en militairen van zowel Nederlandse als Indonesische zijde, die verwikkeld waren in de onafhankelijkheidsstrijd 1945-1949. In het Koninklijk Instituut voor de Tropen hedendaagse wajangpoppen van o.a. George Bush en Saddam Hoesein Wayang Revolusi t/m 27 dec Museum Bronbeek. Wayang Superstar t/m 2 aug Kon Instituut voor de Tropen, Amsterdam naoorlogse geschiedenis

Arnhem/Amsterdam

Het traditionele Indonesische poppenspel, de wajang, heeft twee grote exposities. In Museum Bronbeek, Arnhem is Wayang Revolusi - Kunst in dienst van de vrijheid te zien. Hoofdrolspelers zijn de politici en militairen van zowel Nederlandse als Indonesische zijde, die verwikkeld waren in de onafhankelijkheidsstrijd 1945-1949. In het Koninklijk Instituut voor de Tropen hedendaagse wajangpoppen van o.a. George Bush en Saddam Hoesein Wayang Revolusi t/m 27 dec Museum Bronbeek. Wayang Superstar t/m 2 aug Kon Instituut voor de Tropen, Amsterdam