Viking worden

Viking worden Leiden Wie waren die Vikingen en waarom kwamen zij helemaal naar de Middeleeuwse handelsstad Dorestad (Wijk bij Duurstede)? Viking ‘Magnus de Sterke’ nodigt op zijn schip kinderen uit en vertelt ze alles wat ze moeten weten om zelf een Viking te worden. In het Rijksmuseum voor Oudheden is een parcours gebouwd, waarbij kinderen de wereld van de Vikingen onderzoeken en natuurlijk vertellen de Skalden, de vertellers, mythen en sagen over de goden Thor, Odin en Loki. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar t/m 27 sept. Dag t/m 31 aug van 10-17u. Inl www.rmo.nl
Viking worden Leiden Wie waren die Vikingen en waarom kwamen zij helemaal naar de Middeleeuwse handelsstad Dorestad (Wijk bij Duurstede)? Viking ‘Magnus de Sterke’ nodigt op zijn schip kinderen uit en vertelt ze alles wat ze moeten weten om zelf een Viking te worden. In het Rijksmuseum voor Oudheden is een parcours gebouwd, waarbij kinderen de wereld van de Vikingen onderzoeken en natuurlijk vertellen de Skalden, de vertellers, mythen en sagen over de goden Thor, Odin en Loki. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar t/m 27 sept. Dag t/m 31 aug van 10-17u. Inl www.rmo.nl

Leiden

Wie waren die Vikingen en waarom kwamen zij helemaal naar de Middeleeuwse handelsstad Dorestad (Wijk bij Duurstede)? Viking ‘Magnus de Sterke’ nodigt op zijn schip kinderen uit en vertelt ze alles wat ze moeten weten om zelf een Viking te worden. In het Rijksmuseum voor Oudheden is een parcours gebouwd, waarbij kinderen de wereld van de Vikingen onderzoeken en natuurlijk vertellen de Skalden, de vertellers, mythen en sagen over de goden Thor, Odin en Loki. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar t/m 27 sept. Dag t/m 31 aug van 10-17u. Inl www.rmo.nl