Tentsculpturen

Tentsculpturen Rotterdam Dré Wapenaars creaties van tentdoek bevinden zich op het grensgebied van architectuur, design en beeldhouwkunst. De vormen, organische structuren en interieurs van zijn nomadische onderkomens nodigen uit om in te kruipen, door het canvas naar buiten te kijken of binnen een eigen plek te maken. Iedere tent heeft een functie en in de bomenhal van de Kunsthal zijn nu zijn ingenieuze bouwsels van tentdoek, staal en hout te zien: boomtenten, vogelhuistentjes, marktstands, een douchetent en krantenkiosk. T/m 30 aug, Westzeedijk 341. Di-za 10-17u.

Rotterdam

Dré Wapenaars creaties van tentdoek bevinden zich op het grensgebied van architectuur, design en beeldhouwkunst. De vormen, organische structuren en interieurs van zijn nomadische onderkomens nodigen uit om in te kruipen, door het canvas naar buiten te kijken of binnen een eigen plek te maken. Iedere tent heeft een functie en in de bomenhal van de Kunsthal zijn nu zijn ingenieuze bouwsels van tentdoek, staal en hout te zien: boomtenten, vogelhuistentjes, marktstands, een douchetent en krantenkiosk. T/m 30 aug, Westzeedijk 341. Di-za 10-17u.