Over het IJ, onder het station

Over het IJ, onder het station Amsterdam Het festival Over het IJ is het stadse broertje van Oerol: theater op gekke locaties rondom de NDSM-werf op de noordelijke oevers van het IJ. Voor de voorstelling Heim neemt de groep Le Nu Perdu je mee onder het Centraal Station, in een nieuwe autotunnel die nog niet in gebruik is. Het publiek daalt af in een schaduwwereld, waar het koel is, wijds en donker. De groep belooft „intiem contact met het publiek, een zintuiglijke ervaring, een poëtische insteek.” T/m 12 juli, ieder avonduur vertrek vanaf Centraal Station. Inl: 010-4159666, www.overhetij.nl.

Amsterdam

Het festival Over het IJ is het stadse broertje van Oerol: theater op gekke locaties rondom de NDSM-werf op de noordelijke oevers van het IJ. Voor de voorstelling Heim neemt de groep Le Nu Perdu je mee onder het Centraal Station, in een nieuwe autotunnel die nog niet in gebruik is. Het publiek daalt af in een schaduwwereld, waar het koel is, wijds en donker. De groep belooft „intiem contact met het publiek, een zintuiglijke ervaring, een poëtische insteek.” T/m 12 juli, ieder avonduur vertrek vanaf Centraal Station. Inl: 010-4159666, www.overhetij.nl.