maak het fotoverhaal af!

Duitsland, Weeze, 25-6-2009 Vlak over de grens bij Nijmegen ligt het regionaal vliegveld Niederrhein, Weeze, wat sinds zes jaar uitgegroeid is tot een belangrijke regionale luchthaven en als thuisbasis fungeert voor prijsvechter chartermaatschappij Ryanair. In Bergen N-Limburg klaagt men over geluidsoverlast. In de regio bevindt zich ook vliegveld Dusseldorf. Naast passagiersvervoer wordt er veel luchtvracht vervoerd. Economie, ekonomie, grensstreek, Foto: Flip Franssen Franssen, Flip

Twee jongetjes, één in een buggy, de ander op schoot bij iemand. Wat gebeurt hier? En: hoe gaat het verder? Op nrcnext.nl kun je het (fictieve) verhaal lezen bij deze foto (zoek op de term ‘klik’). Jij bepaalt nu hoe het verder gaat. Stuur een vervolgfoto naar klik@nrc.nl met een begeleidende tekst.

Maandag beginnen we met de verhalende fotorubriek. Laat je fantasie los op de foto en wellicht staat jouw bijdrage volgende week in de krant en op het blog.