Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

Leon Ware

Leon Ware Amsterdam Het is niet van tevoren bedacht, maar een week na de dood van Michael Jackson brengt Paradiso een Motownavond. Belangrijkste artiest is singer/songwriter Leon Ware, die niet alleen met onder meer Michael Jackson en Quincy Jones werkte, maar die ook de hit I Want You van Marvin Gaye produceerde. Ware treedt op met de Nederlands soulzanger Boris, winnaar van de Idols competitie, en soulband Liquid Spirits. Later op de avond, vanaf middernacht, draait dj Manga uit de erfenis van 50 jaar Motown. 3 juli, 21u30, Paradiso, Amsterdam. Inl: www.paradiso.nl
Leon Ware Amsterdam Het is niet van tevoren bedacht, maar een week na de dood van Michael Jackson brengt Paradiso een Motownavond. Belangrijkste artiest is singer/songwriter Leon Ware, die niet alleen met onder meer Michael Jackson en Quincy Jones werkte, maar die ook de hit I Want You van Marvin Gaye produceerde. Ware treedt op met de Nederlands soulzanger Boris, winnaar van de Idols competitie, en soulband Liquid Spirits. Later op de avond, vanaf middernacht, draait dj Manga uit de erfenis van 50 jaar Motown. 3 juli, 21u30, Paradiso, Amsterdam. Inl: www.paradiso.nl

Amsterdam

Het is niet van tevoren bedacht, maar een week na de dood van Michael Jackson brengt Paradiso een Motownavond. Belangrijkste artiest is singer/songwriter Leon Ware, die niet alleen met onder meer Michael Jackson en Quincy Jones werkte, maar die ook de hit I Want You van Marvin Gaye produceerde. Ware treedt op met de Nederlands soulzanger Boris, winnaar van de Idols competitie, en soulband Liquid Spirits. Later op de avond, vanaf middernacht, draait dj Manga uit de erfenis van 50 jaar Motown.

3 juli, 21u30, Paradiso, Amsterdam. Inl: www.paradiso.nl