Kunst4Kids

Kunst4Kids KINDEREN Rotterdam Museum Boijmans Van Beuningen viert zaterdag 4 juli dat het 160 jaar oud geworden is en behalve gratis taart en koffie gaat dan ook Kunst4Kids open. Alleen kinderen mogen op deze verkooptentoonstelling naar binnen, waar tientallen zeefdrukken van gerenommeerde kunstenaars in een beperkte oplage hangen. De kunstwerken kosten 30 euro per stuk. Alle werken zijn genummerd en gesigneerd, maar de namen worden in de tentoonstelling niet apart bij de zeefdrukken vermeld. Van 4 juli (11u30 opening) t/m 19 juli. Ma gesloten. Toegang gratis. Inl www.boijmans.nl

Rotterdam

Museum Boijmans Van Beuningen viert zaterdag 4 juli dat het 160 jaar oud geworden is en behalve gratis taart en koffie gaat dan ook Kunst4Kids open. Alleen kinderen mogen op deze verkooptentoonstelling naar binnen, waar tientallen zeefdrukken van gerenommeerde kunstenaars in een beperkte oplage hangen. De kunstwerken kosten 30 euro per stuk. Alle werken zijn genummerd en gesigneerd, maar de namen worden in de tentoonstelling niet apart bij de zeefdrukken vermeld. Van 4 juli (11u30 opening) t/m 19 juli. Ma gesloten. Toegang gratis. Inl www.boijmans.nl