Karavaan

Karavaan Noord-Holland De Westfriese Omringdijk, symbool voor de strijd tegen het water, is van 9 t/m 26 juli het podium voor reizend theaterfestival Karavaan. Achttien dagen lang reist Karavaan over de dijk met voorstellingen, locatietheater en straattheater. Karavaan heeft theatermakers en kunstenaars uitgenodigd zich te laten inspireren door het landschap, het erfgoed en de verhalen van de dijk. Overal langs de route zijn bijzondere plekken voor het decor: een oude stoomwasserij, historische kas, verlaten havengebied en consistorie. Inl 023-5531469 en www.karavaan.nl kinderwagen

Noord-Holland

De Westfriese Omringdijk, symbool voor de strijd tegen het water, is van 9 t/m 26 juli het podium voor reizend theaterfestival Karavaan. Achttien dagen lang reist Karavaan over de dijk met voorstellingen, locatietheater en straattheater. Karavaan heeft theatermakers en kunstenaars uitgenodigd zich te laten inspireren door het landschap, het erfgoed en de verhalen van de dijk. Overal langs de route zijn bijzondere plekken voor het decor: een oude stoomwasserij, historische kas, verlaten havengebied en consistorie. Inl 023-5531469 en www.karavaan.nl