Everlasting Moments

Everlasting Moments In 3 bioscopen Everlasting Moments speelt zich een eeuw geleden af. Maria's man Sigge, een alcoholische dokwerker, heeft een camera gewonnen en Maria stort zich op de fotografie. Allengs ontdekt ze het immense plezier dat ermee gepaard gaat. Everlasting Moments is een tijdmachine die terugvoert naar begin 1900. Naast het huwelijksdrama besteedt regisseur Jan Troell veel aandacht aan de historische context. Maar het gaat hem ook om de momenten waarin Maria voor even kan ontsnappen aan het patriarchaat en troost vindt in fotografie. Regie: Jan Troell.
Everlasting Moments In 3 bioscopen Everlasting Moments speelt zich een eeuw geleden af. Maria's man Sigge, een alcoholische dokwerker, heeft een camera gewonnen en Maria stort zich op de fotografie. Allengs ontdekt ze het immense plezier dat ermee gepaard gaat. Everlasting Moments is een tijdmachine die terugvoert naar begin 1900. Naast het huwelijksdrama besteedt regisseur Jan Troell veel aandacht aan de historische context. Maar het gaat hem ook om de momenten waarin Maria voor even kan ontsnappen aan het patriarchaat en troost vindt in fotografie. Regie: Jan Troell.

In 3 bioscopen

Everlasting Moments speelt zich een eeuw geleden af. Maria's man Sigge, een alcoholische dokwerker, heeft een camera gewonnen en Maria stort zich op de fotografie. Allengs ontdekt ze het immense plezier dat ermee gepaard gaat. Everlasting Moments is een tijdmachine die terugvoert naar begin 1900. Naast het huwelijksdrama besteedt regisseur Jan Troell veel aandacht aan de historische context. Maar het gaat hem ook om de momenten waarin Maria voor even kan ontsnappen aan het patriarchaat en troost vindt in fotografie.

Regie: Jan Troell.