Duitsland

Duitsland Greifswald en Stralsund De Ostseefestspiele bieden vijf producties op en bij het water. Midden in de zee drijft een podium waarop Das Land des Lächelns wordt getoond, de schalkse operette van Franz Léhar. Solisten, orkest en koor van het Nationale Theater uit Brno werken met het Ballett Vorpommern samen in de buitenlucht. Voor Beethovens opera Fidelio moet je naar binnen, in het theater van Stralsund dat na een verbouwing weer glanst. Ook is er toneel in de haven en kindertheater in een kloosterruïne. T/m 1 aug; inl 0049-38312646150 en www.ostseefestspiele.de

Greifswald en Stralsund

De Ostseefestspiele bieden vijf producties op en bij het water. Midden in de zee drijft een podium waarop Das Land des Lächelns wordt getoond, de schalkse operette van Franz Léhar. Solisten, orkest en koor van het Nationale Theater uit Brno werken met het Ballett Vorpommern samen in de buitenlucht. Voor Beethovens opera Fidelio moet je naar binnen, in het theater van Stralsund dat na een verbouwing weer glanst. Ook is er toneel in de haven en kindertheater in een kloosterruïne. T/m 1 aug; inl 0049-38312646150 en www.ostseefestspiele.de