Drag me to Hell

Drag me to Hell In: 40 bioscopen Drag me to Hell werd als een klein meesterwerk ontvangen door de Amerikaanse filmpers in Cannes. Het is ook gezellig griezelen met regisseur Sam Raimi, bekend van de Spiderman-reeks. Het verhaal van Drag me to Hell voelt vertrouwd: de ambitieuze bankfunctionaris Christine (Alison Lohman) weigert de bejaarde mevrouw Ganush een lening. Er volgt een zigeunervloek: de kwelgeest Lamia sleurt haar naar de hel. Het plezier spat er af in deze pretentieloze horrorfilm. Regie: Sam Raimi. Met: Alison Lohman, Lorna Raver, Justin Long. scene uit de film Drag Me To Hell (2009) FOTO: RCV RCV

In: 40 bioscopen

Drag me to Hell werd als een klein meesterwerk ontvangen door de Amerikaanse filmpers in Cannes. Het is ook gezellig griezelen met regisseur Sam Raimi, bekend van de Spiderman-reeks. Het verhaal van Drag me to Hell voelt vertrouwd: de ambitieuze bankfunctionaris Christine (Alison Lohman) weigert de bejaarde mevrouw Ganush een lening. Er volgt een zigeunervloek: de kwelgeest Lamia sleurt haar naar de hel. Het plezier spat er af in deze pretentieloze horrorfilm. Regie: Sam Raimi. Met: Alison Lohman, Lorna Raver, Justin Long.