Dordtse Boekenmarkt

Dordtse Boekenmarkt Dordrecht De Dordtse Boekenmarkt (met 580 kramen) op zondag 5 juli staat in het teken van cartografie en oude schoolplaten. Atlassen, landkaarten, historische schoolkaarten van Isings, de natuurkaarten van Koekoek en de boerderijkaarten van Jetses. In het Centrum Beeldende Kunst vertellen schrijvers en schoolmeesters het verhaal dat op de kaart staat afgebeeld. Ook natuur-, valkerij- en vogelkaarten krijgen van kenners een uitleg. Er zijn concerten door het Strijkkwartet Dolce Vita en het blaaskwintet I Fiati. Van 10-17u30. Inl www.dordsteboekenmarkt.nl

Dordrecht

De Dordtse Boekenmarkt (met 580 kramen) op zondag 5 juli staat in het teken van cartografie en oude schoolplaten. Atlassen, landkaarten, historische schoolkaarten van Isings, de natuurkaarten van Koekoek en de boerderijkaarten van Jetses. In het Centrum Beeldende Kunst vertellen schrijvers en schoolmeesters het verhaal dat op de kaart staat afgebeeld. Ook natuur-, valkerij- en vogelkaarten krijgen van kenners een uitleg. Er zijn concerten door het Strijkkwartet Dolce Vita en het blaaskwintet I Fiati.

Van 10-17u30. Inl www.dordsteboekenmarkt.nl