Best Verzorgde Boeken

Best Verzorgde Boeken Amsterdam De jubileumexpositie De Best Verzorgde Boeken is dit jaar te gast bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam, omdat het Stedelijk Museum verbouwd wordt. Uit 447 ingezonden boeken werd een keuze van de beste 33 gemaakt. Het gaat om boeken die zich onderscheiden door vormgeving, typografie, afbeeldingen en grafisch-technische productie. Ook is er aandacht voor de geschiedenis van De Best Verzorgde Boeken met de 33 Best Verzorgde Boeken uit vijf eeuwen boekdrukkunst. T/m 25 sept, Oude Turfmarkt 129. Ma-vr 10-17u, za-zo 13-17u.

Amsterdam

De jubileumexpositie De Best Verzorgde Boeken is dit jaar te gast bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam, omdat het Stedelijk Museum verbouwd wordt. Uit 447 ingezonden boeken werd een keuze van de beste 33 gemaakt. Het gaat om boeken die zich onderscheiden door vormgeving, typografie, afbeeldingen en grafisch-technische productie. Ook is er aandacht voor de geschiedenis van De Best Verzorgde Boeken met de 33 Best Verzorgde Boeken uit vijf eeuwen boekdrukkunst. T/m 25 sept, Oude Turfmarkt 129. Ma-vr 10-17u, za-zo 13-17u.