België

Kunstenares Maud Bekaert aan het werk. België Watou Onder de titel Tussen Taal en Beeld – Verzamelde Verhalen # 1 gaat in het West-Vlaamse grensdorpje Watou op 4 juli een nieuw zomerfestival van start. Het kunstenfestival beweegt zich op het snijvlak van beeldende kunst en verhaal. Vijf curatoren, waaronder schrijver Peter Verhelst, bezielen diverse locaties in en rond het mooie dorpje met een combinatie van beeldende kunst, literatuur, film, theater, animatietechnieken en erfgoed. Met werk van o.a. Bart Moeyaert, Johan Tahon en Maud Bekaert. t/m 6 sept. ma-za 14-19u, zo 11-19u. Inl 0032 59564598 en www.watou2009.be

Watou

Onder de titel Tussen Taal en Beeld – Verzamelde Verhalen # 1 gaat in het West-Vlaamse grensdorpje Watou op 4 juli een nieuw zomerfestival van start. Het kunstenfestival beweegt zich op het snijvlak van beeldende kunst en verhaal. Vijf curatoren, waaronder schrijver Peter Verhelst, bezielen diverse locaties in en rond het mooie dorpje met een combinatie van beeldende kunst, literatuur, film, theater, animatietechnieken en erfgoed. Met werk van o.a. Bart Moeyaert, Johan Tahon en Maud Bekaert. t/m 6 sept. ma-za 14-19u, zo 11-19u. Inl 0032 59564598 en www.watou2009.be