Accordeon

Accordeon Hoi! Ik ben Isa. En ik speel accordeon. Dat is heel leuk. Op dinsdag ga ik naar les en op woensdag is er orkest. Sommige kinderen denken dat accordeon ouderwets is, maar dat is het helemaal niet! Want in het orkest spelen we liedjes zoals: Maak me gek, Girl van Anouk, Sweet Goodbyes van Krezip en liedjes van Tarzan. Het klinkt altijd heel mooi als je samen speelt in het orkest. Soms neem ik mijn accordeon mee naar school als we een toneelstuk doen of als er feest is. Het instrument is voor meisjes én voor jongens allebei heel leuk. Er zitten niet veel kinderen op accordeon; dus raad ik je het aan om ook accordeon te gaan spelen, want dan zul je merken dat het SUPERLEUK is!!! Isa Hiemstra, 11 jaar, uit Lochem
Accordeon Hoi! Ik ben Isa. En ik speel accordeon. Dat is heel leuk. Op dinsdag ga ik naar les en op woensdag is er orkest. Sommige kinderen denken dat accordeon ouderwets is, maar dat is het helemaal niet! Want in het orkest spelen we liedjes zoals: Maak me gek, Girl van Anouk, Sweet Goodbyes van Krezip en liedjes van Tarzan. Het klinkt altijd heel mooi als je samen speelt in het orkest. Soms neem ik mijn accordeon mee naar school als we een toneelstuk doen of als er feest is. Het instrument is voor meisjes én voor jongens allebei heel leuk. Er zitten niet veel kinderen op accordeon; dus raad ik je het aan om ook accordeon te gaan spelen, want dan zul je merken dat het SUPERLEUK is!!! Isa Hiemstra, 11 jaar, uit Lochem

Hoi! Ik ben Isa. En ik speel accordeon. Dat is heel leuk. Op dinsdag ga ik naar les en op woensdag is er orkest. Sommige kinderen denken dat accordeon ouderwets is, maar dat is het helemaal niet! Want in het orkest spelen we liedjes zoals: Maak me gek, Girl van Anouk, Sweet Goodbyes van Krezip en liedjes van Tarzan. Het klinkt altijd heel mooi als je samen speelt in het orkest. Soms neem ik mijn accordeon mee naar school als we een toneelstuk doen of als er feest is.

Het instrument is voor meisjes én voor jongens allebei heel leuk. Er zitten niet veel kinderen op accordeon; dus raad ik je het aan om ook accordeon te gaan spelen, want dan zul je merken dat het SUPERLEUK is!!!

Isa Hiemstra, 11 jaar, uit Lochem