op nrcnext.nl

Maak je eigen fotoverhaal

Maandag beginnen we met een nieuwe fotorubriek, Klik 2.0. We publiceren een foto die het begin van een verhaal is. Bedenk het vervolg en maak het af. Op de eerste foto – nu op nrcnext.nl te bekijken – zijn twee jongetjes te zien, Joep en Tim. Papa is gestrest, mama is aan de telefoon. Heb jij een foto die het vervolg kan zijn? Mail hem maar klik@nrc.nl

Nu, gratis tv bij dit huis

Steeds meer huizen staan te koop. Om zich op de huizenmarkt toch te onderscheiden, proberen sommige makelaars potentiële kopers te verleiden met extraatjes, zoals lcd-televisies of andere lokkertjes. Bij Funda hebben zelfs koopwoningen met bijbehorende auto of bijbehorend vliegtuig op de website gestaan. Of deze verkooptruc werkt, is nog maar de vraag. Je krijgt toch snel het idee dat er iets mis is met het huis.