Overige films

The Secret of My Success (Herbert Ross, 1987, VS). Yuppiekomedie, degelijk maar weinig subtiel, van veteraan Ross. Michael J. Fox leidt dubbelleven als postkamerjongen en junior executive van hetzelfde concern. Ook met Helen Slater en Richard Jordan. RTL7, 20.30-22.40u.

A Cool, Dry Place (John N. Smith, 1998, VS). Ontslagen en door zijn vrouw verlaten probeert de advocaat Russel Durrell (Vince Vaughn) in Texas met zijn 5-jarige zoontje een nieuw bestaan op te bouwen in een keurige Kramer versus Kramer-variant. RTL8, 20.30-22.20u.

Lethal Weapon 2 (Richard Donner, 1989, VS). Tweede deel in reeks buddy-thrillers rond grillige rechercheur Mel Gibson en zijn goeiige collega Danny Glover. Gaat over een speurtocht naar een als Zuid-Afrikaanse diplomaat vermomde dealer. Veronica, 20.30-22.40u.

Amos & Andrew (E. Max Frye, 1993, VS). Nicolas Cage is een ruwe-bolster-blanke-pit en Samuel L. Jackson een in het nauw gedreven rijke zwarte toneelschrijver in een ondermaatse komedie die de grootste clichés van de buddy-film vermengt met het slechtste uit de televisieserie Daar komen de schutters!. Regiedebuut van de scenarist van Something Wild (1968). RTL7, 22.40-0.30u.