IJshockeyveld wordt vuilnisbelt

Een ijshockeyveld in de Canadese stad Toronto is tijdelijk omgedoopt tot vuilnisbelt. Dit om de woonwijken te ontdoen van de bergen afval die zich daar ophopen nu zo'n 24.000 medewerkers van de gemeente al ruim een week hun werk hebben neergelegd. Inwoners kunnen hun bederfelijk afval op een van de negentien geïmproviseerde dumpplaatsen kwijt. (Foto Reuters) A non-union City of Toronto worker dumps a truckload of garbage collected from residents at the Christie Pits Park outdoor hockey rink temporary garbage dumpsite in Toronto June 29, 2009. Nineteen temporary dump sites are up and running in Toronto for residents to get rid of perishable garbage that has been piling up at their homes during the city's week-old municipal strike by some 24,000 City of Toronto indoor and outdoor workers. REUTERS/ Mike Cassese (CANADA ENVIRONMENT EMPLOYMENT BUSINESS) REUTERS