Verzet tegen staatsgreep

Aanhangers van de afgezette Hondurese president Manuel Zelaya leggen rekken voor de wielen van een militaire vrachtwagen. Gisteren bracht het leger de president ten val. De aanhangers demonstreerden in Tegucigalpa, de hoofdstad van het MIdden-Amerikaanse land. Lees op pagina 7 meer over de staatsgreep in Honduras. (Foto AP) Verzet tegen staatsgreep Tegucigalpa. Aanhangers van de afgezette Hondurese president Manuel Zelaya leggen rekken voor de wielen van een militaire vrachtwagen. Gisteren bracht het leger de president ten val. De aanhangers demonstreerden in Tegucigalpa, de hoofdstad van het MIdden-Amerikaanse land. Lees op pagina 7 meer over de staatsgreep in Honduras. Foto AP Supporters of Honduras' President Manuel Zelaya clash with a military vehicle during a demonstration in Tegucigalpa, Sunday June 28, 2009. According to his private secretary army soldiers arrested President Manuel Zelaya and disarmed his security guards after surrounding his residence before dawn Sunday, about an hour before polls were to open for the non binding referendum asking voters if they want to hold a vote during the November presidential election on whether to convoke an assembly to rewrite the constitution. Honduran radio station HRN reported that Zelaya had been sent into exile, citing unidentified "trustworthy sources." (AP Photo/Esteban Felix) Associated Press