Foodprint

Foodprint Den Haag Kunstenaars en ontwerpers hebben zich in Foodprint in Stroom laten inspireren door de relatie van voedsel, voedselproductie en de stad. Opvallend daarin zijn de visionaire stadsplannen van architect Frank Lloyd Wright in de jaren '20 en '30. Vanaf eind jaren '60 wordt voedsel in de kunst een thema waarmee grotere maatschappelijke onderwerpen worden aangesneden: Gordon Matta Clark opende een restaurant als ontmoetingsplek en Agnes Denes zaaide in 1982 in Manhattan een graanveld in. T/m 23 aug, BINK36, Binckhorstlaan 36. Wo-zo 12-17u.
Foodprint Den Haag Kunstenaars en ontwerpers hebben zich in Foodprint in Stroom laten inspireren door de relatie van voedsel, voedselproductie en de stad. Opvallend daarin zijn de visionaire stadsplannen van architect Frank Lloyd Wright in de jaren '20 en '30. Vanaf eind jaren '60 wordt voedsel in de kunst een thema waarmee grotere maatschappelijke onderwerpen worden aangesneden: Gordon Matta Clark opende een restaurant als ontmoetingsplek en Agnes Denes zaaide in 1982 in Manhattan een graanveld in. T/m 23 aug, BINK36, Binckhorstlaan 36. Wo-zo 12-17u.

Den Haag

Kunstenaars en ontwerpers hebben zich in Foodprint in Stroom laten inspireren door de relatie van voedsel, voedselproductie en de stad. Opvallend daarin zijn de visionaire stadsplannen van architect Frank Lloyd Wright in de jaren '20 en '30. Vanaf eind jaren '60 wordt voedsel in de kunst een thema waarmee grotere maatschappelijke onderwerpen worden aangesneden: Gordon Matta Clark opende een restaurant als ontmoetingsplek en Agnes Denes zaaide in 1982 in Manhattan een graanveld in. T/m 23 aug, BINK36, Binckhorstlaan 36. Wo-zo 12-17u.