Disgrace

John Malkovich als vader David Lurie, speelt in Disgrace met grote inzet en ernst. Scene uit de film Disgrace (2009) Foto: A-Film Regie: Steve Jacobs Met: John Malkovich, Jessica Haines. In: 11 bioscopen. * * * * Disgrace In 11 bioscopen Vreemd dat twee stadsmensen een dochter hebben voortgebracht die is neergestreken op het platteland, denkt David Lurie (John Malkovich), de hoofdpersoon van de roman Disgrace van de Zuid-Afrikaanse Nobelprijswinnaar J.M. Coetzee. Dochter Lucy (Jessica Haines) bestiert een boerderij en David doceert literatuur aan de universiteit van Kaapstad. Hij raakt zijn baan kwijt en gaat haar bezoeken. De Australische regisseur Steve Jacobs heeft Coetzee’s meesterwerk dienstbaar en nauwkeurig verfilmd. Regie: Steve Jacobs. Met: John Malkovich, Jessica Haines.
John Malkovich als vader David Lurie, speelt in Disgrace met grote inzet en ernst. Scene uit de film Disgrace (2009) Foto: A-Film Regie: Steve Jacobs Met: John Malkovich, Jessica Haines. In: 11 bioscopen. * * * * Disgrace In 11 bioscopen Vreemd dat twee stadsmensen een dochter hebben voortgebracht die is neergestreken op het platteland, denkt David Lurie (John Malkovich), de hoofdpersoon van de roman Disgrace van de Zuid-Afrikaanse Nobelprijswinnaar J.M. Coetzee. Dochter Lucy (Jessica Haines) bestiert een boerderij en David doceert literatuur aan de universiteit van Kaapstad. Hij raakt zijn baan kwijt en gaat haar bezoeken. De Australische regisseur Steve Jacobs heeft Coetzee’s meesterwerk dienstbaar en nauwkeurig verfilmd. Regie: Steve Jacobs. Met: John Malkovich, Jessica Haines. A-Film

In 11 bioscopen

Vreemd dat twee stadsmensen een dochter hebben voortgebracht die is neergestreken op het platteland, denkt David Lurie (John Malkovich), de hoofdpersoon van de roman Disgrace van de Zuid-Afrikaanse Nobelprijswinnaar J.M. Coetzee. Dochter Lucy (Jessica Haines) bestiert een boerderij en David doceert literatuur aan de universiteit van Kaapstad. Hij raakt zijn baan kwijt en gaat haar bezoeken. De Australische regisseur Steve Jacobs heeft Coetzee’s meesterwerk dienstbaar en nauwkeurig verfilmd. Regie: Steve Jacobs. Met: John Malkovich, Jessica Haines.