Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Am seidenen Faden

Am seidenen Faden Haarlem Am seidenen Faden is een groepsexpositie in de Vishal over kwetsbaarheid, gebaseerd op het werk van de kunstenaar Claus-Pierre Leinenbach (1962), tevens gastconservator. Leinenbach maakt onwerkelijk menselijke vormen in zachte poëtische kleuren. Met zijn werk laat hij de kwetsbaarheid zien van het weefsel waaruit we zijn opgebouwd. Hij heeft ook vier andere kunstenaars, Elena Beelaerts, Anna Rudolf, Stephanie Kratz en Linda Nieuwstad gevraagd om tekeningen, sculpturen of installaties te maken. T/m 11 juli, Grote Markt 20. Di-za 11-17, zo 13-17u.
Am seidenen Faden Haarlem Am seidenen Faden is een groepsexpositie in de Vishal over kwetsbaarheid, gebaseerd op het werk van de kunstenaar Claus-Pierre Leinenbach (1962), tevens gastconservator. Leinenbach maakt onwerkelijk menselijke vormen in zachte poëtische kleuren. Met zijn werk laat hij de kwetsbaarheid zien van het weefsel waaruit we zijn opgebouwd. Hij heeft ook vier andere kunstenaars, Elena Beelaerts, Anna Rudolf, Stephanie Kratz en Linda Nieuwstad gevraagd om tekeningen, sculpturen of installaties te maken. T/m 11 juli, Grote Markt 20. Di-za 11-17, zo 13-17u.

Haarlem

Am seidenen Faden is een groepsexpositie in de Vishal over kwetsbaarheid, gebaseerd op het werk van de kunstenaar Claus-Pierre Leinenbach (1962), tevens gastconservator. Leinenbach maakt onwerkelijk menselijke vormen in zachte poëtische kleuren. Met zijn werk laat hij de kwetsbaarheid zien van het weefsel waaruit we zijn opgebouwd. Hij heeft ook vier andere kunstenaars, Elena Beelaerts, Anna Rudolf, Stephanie Kratz en Linda Nieuwstad gevraagd om tekeningen, sculpturen of installaties te maken. T/m 11 juli, Grote Markt 20. Di-za 11-17, zo 13-17u.