Overige films

The Wedding Date (Clare Kilner, 2005, VS). Amerikaanse romantische komedie lijkt Engelse, in de slipstream van Four Weddings and a Funeral, en leent de plot van Pretty Woman, maar dan omgekeerd. Kat (Debra Messing) huurt voor 6.000 dollar een gigolo (Dermot Mulroney) die haar moet vergezellen naar een trouwerij. Net5, 20.30-22.10u.

Octopussy (John Glen, 1983, VS). Plichtmatige dertiende James Bond was in ons land grootste bioscoophit van 1983. Roger Moore vecht bovenop een vliegtuigje. Veronica, 20.30-23.05u.

P.S. (Dylan Kidd, 2004, VS). Romantisch geval van de New Yorkse, onafhankelijke regisseur Kidd heeft de vergezochte, maar niet geheel onbegrijpelijke premisse uitgewerkt van een bijna veertigjarige lerares die in een nieuwe leerling haar overleden jeugdliefde meent te herkennen. Inderdaad: hij heeft dezelfde naam, hetzelfde uiterlijk én hetzelfde tekentalent. Met Topher Grace, Laura Linney én een onomwonden seksscène met generatiekloof. RTL8, 2.30-22.25u.

Red Sonja (Richard Fleischer, 1985, VS). Voormalig fotomodel Brigitte Nielsen speelt in zeemleren badpak hoofdrol in tweedimensionaal wraak-avontuur. Ook met Arnold Schwarzenegger. RTL7, 23.05-0.50u.