Uitrusten van de EU-campagne

Uitrusten van de EU-campagne Europarlementariër Toine Manders rust thuis op de massagestoel, onder een schilderij van zijn gezin, uit van de campagne voor de Europese verkiezingen. Manders (VVD) is een van de kandidaten voor de 26 zetels die in het Europarlement zijn gereserveerd voor Nederlandse politici. Donderdag zijn de verkiezingen voor het nieuwe parlement. In het weekblad van NRC Handelsblad, pagina 10-14, een reportage over de huidige Nederlandse Europarlementariërs. Foto Willem Sluyterman van Loo Brabant, 23 mei 2009. VVD-Europarlementari‘r Toine MANDERS op campagne in Noord-Brabant. Bij Manders thuis. Ontspannen in de massagestoel. Foto: Willem Sluyterman van Loo
Uitrusten van de EU-campagne Europarlementariër Toine Manders rust thuis op de massagestoel, onder een schilderij van zijn gezin, uit van de campagne voor de Europese verkiezingen. Manders (VVD) is een van de kandidaten voor de 26 zetels die in het Europarlement zijn gereserveerd voor Nederlandse politici. Donderdag zijn de verkiezingen voor het nieuwe parlement. In het weekblad van NRC Handelsblad, pagina 10-14, een reportage over de huidige Nederlandse Europarlementariërs. Foto Willem Sluyterman van Loo Brabant, 23 mei 2009. VVD-Europarlementari‘r Toine MANDERS op campagne in Noord-Brabant. Bij Manders thuis. Ontspannen in de massagestoel. Foto: Willem Sluyterman van Loo Sluyterman van Loo, Willem