Utrechtse Museumnacht

Utrechtse Museumnacht Utrecht Elle Bandita opent de Utrechtse Museumnacht op 30 mei om 21u, dat samen valt met het slot van het Festival a/d Werf. Er is theater, muziek en performance in alle Utrechtse musea. Museum Catharijneconvent wordt studio Bollywood. In het Centraal Museum zet componist Jonás Bisquert, met drie zangers van het Egidius Kwartet, de schilderijen van Jan van Scorel in een muzikaal perspectief, terwijl Maarten van Rossem een lezing geeft over Van Scorel en Utrecht. Van 01-3u is het afsluitingsfeest Twilight Unlimited met Kraak & Smaak. Inl www.culturelezondagen.nl

Utrecht

Elle Bandita opent de Utrechtse Museumnacht op 30 mei om 21u, dat samen valt met het slot van het Festival a/d Werf. Er is theater, muziek en performance in alle Utrechtse musea. Museum Catharijneconvent wordt studio Bollywood. In het Centraal Museum zet componist Jonás Bisquert, met drie zangers van het Egidius Kwartet, de schilderijen van Jan van Scorel in een muzikaal perspectief, terwijl Maarten van Rossem een lezing geeft over Van Scorel en Utrecht. Van 01-3u is het afsluitingsfeest Twilight Unlimited met Kraak & Smaak. Inl www.culturelezondagen.nl