StressedSpaces

StressedSpaces ‘s-Hertogenbosch De parkeergarage Paleiskwartier is het decor voor de nieuwe KW14- expositie StressedSpaces met vijfentwintig kunstenaars (nationaal en internationaal). Alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilder- en tekenkunst, ruimtelijk werk, installaties, fotografie en video. In een tijdelijke nederzetting op het benedendek van de parkeergarage zijn kamers gemaakt, waarin de kunst geëxposeerd wordt. StressedSpaces is een ode aan de vrijheid van de kunstenaar om de grens tussen binnen en buiten zelf te bepalen. Open do-zo 13-17u. Inl www.kw14.nl
StressedSpaces ‘s-Hertogenbosch De parkeergarage Paleiskwartier is het decor voor de nieuwe KW14- expositie StressedSpaces met vijfentwintig kunstenaars (nationaal en internationaal). Alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilder- en tekenkunst, ruimtelijk werk, installaties, fotografie en video. In een tijdelijke nederzetting op het benedendek van de parkeergarage zijn kamers gemaakt, waarin de kunst geëxposeerd wordt. StressedSpaces is een ode aan de vrijheid van de kunstenaar om de grens tussen binnen en buiten zelf te bepalen. Open do-zo 13-17u. Inl www.kw14.nl

‘s-Hertogenbosch

De parkeergarage Paleiskwartier is het decor voor de nieuwe KW14- expositie StressedSpaces met vijfentwintig kunstenaars (nationaal en internationaal). Alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilder- en tekenkunst, ruimtelijk werk, installaties, fotografie en video. In een tijdelijke nederzetting op het benedendek van de parkeergarage zijn kamers gemaakt, waarin de kunst geëxposeerd wordt. StressedSpaces is een ode aan de vrijheid van de kunstenaar om de grens tussen binnen en buiten zelf te bepalen. Open do-zo 13-17u. Inl www.kw14.nl