Soap & Skin

Soap & Skin Amsterdam Ineens was ze daar, de negentienjarige Anja Plaschg uit Oostenrijk. Met haar debuutalbum Lovetune For Vacuum verraste ze onlangs menig muziekliefhebber. Onheilspellende muziek die zwaar op de maag ligt, maar tegelijk wonderschoon van klank is. Haar achtergrond, Paschg is een klassiek geschoolde pianiste, zet ze in op haar album en tijdens haar optredens. In Paradiso zal ze naar verluidt met enkel een gitzwarte vleugel op het podium verschijnen. Herinnert in de verte aan Nico en PJ Harvey. 3 juni, 21u, Paradiso, Amsterdam. Inl: www.paradiso.nl WITH AFP STORY BY LUC ANDRE Autriche-musique-pop Undated publicity photo from an unknown dateline, supplied by the artist, shows Austrian pianist/singer Soap and Skin, alias Anja Plaschg. The melancholic artist, with a fragile voice is releasing her first album "Lovetune for vacuum". AFP PHOTO AFP

Amsterdam

Ineens was ze daar, de negentienjarige Anja Plaschg uit Oostenrijk. Met haar debuutalbum Lovetune For Vacuum verraste ze onlangs menig muziekliefhebber. Onheilspellende muziek die zwaar op de maag ligt, maar tegelijk wonderschoon van klank is. Haar achtergrond, Paschg is een klassiek geschoolde pianiste, zet ze in op haar album en tijdens haar optredens. In Paradiso zal ze naar verluidt met enkel een gitzwarte vleugel op het podium verschijnen. Herinnert in de verte aan Nico en PJ Harvey.

3 juni, 21u, Paradiso, Amsterdam. Inl: www.paradiso.nl