Rocco en zijn broers

Rocco en zijn broers In 3 bioscopen De Italiaanse klassieker Rocco en zijn broers (1960) wordt opnieuw uitgebracht. Aan het begin van de film verhuist Rocco met zijn familie van een klein plaatsje in het arme, zuidelijke Italië naar het welvarende Milaan, in de hoop op betere tijden. Een hoop die snel vervliegt. Er is nauwelijks werk en al snel worden ze uit huis gezet, waarna ze terechtkomen aan de rand van Milaan. Rocco (Delon) is een verlegen jongen, zijn oudere broer Simone is in alles een tegenpool van Rocco. Regie: Luchino Visconti. Met: Alain Delon, Renato Salvatori, Annie Girardot.
Rocco en zijn broers In 3 bioscopen De Italiaanse klassieker Rocco en zijn broers (1960) wordt opnieuw uitgebracht. Aan het begin van de film verhuist Rocco met zijn familie van een klein plaatsje in het arme, zuidelijke Italië naar het welvarende Milaan, in de hoop op betere tijden. Een hoop die snel vervliegt. Er is nauwelijks werk en al snel worden ze uit huis gezet, waarna ze terechtkomen aan de rand van Milaan. Rocco (Delon) is een verlegen jongen, zijn oudere broer Simone is in alles een tegenpool van Rocco. Regie: Luchino Visconti. Met: Alain Delon, Renato Salvatori, Annie Girardot.

In 3 bioscopen

De Italiaanse klassieker Rocco en zijn broers (1960) wordt opnieuw uitgebracht. Aan het begin van de film verhuist Rocco met zijn familie van een klein plaatsje in het arme, zuidelijke Italië naar het welvarende Milaan, in de hoop op betere tijden. Een hoop die snel vervliegt. Er is nauwelijks werk en al snel worden ze uit huis gezet, waarna ze terechtkomen aan de rand van Milaan. Rocco (Delon) is een verlegen jongen, zijn oudere broer Simone is in alles een tegenpool van Rocco.

Regie: Luchino Visconti. Met: Alain Delon, Renato Salvatori, Annie Girardot.