Prinsessenmodeshow

Prinsessenmodeshow KINDEREN Slochteren Op de catwalk tussen koetshuis en schathuis van landgoed Fraeylemaborg is Eerste Pinksterdag een modeshow met prinsessenjurken, die zijn ontworpen door meisjes van 4-15 jaar. De jurken zijn gemaakt door Atelier Jeslee uit Noordbroek en de ‘prinsessen’ mochten zelf bepalen hoe hun jurk eruit zou zien. De prinsessen-modeshow is om 13u30 en 15u. Op beide Pinksterdagen is er van 11u30-16u op de velden achter de borg een in historische kostuums nagespeelde strijd tussen de Spaanse en de Staatse (Nederlandse) troepen. Inl www.fraeylemaborg.nl
Prinsessenmodeshow KINDEREN Slochteren Op de catwalk tussen koetshuis en schathuis van landgoed Fraeylemaborg is Eerste Pinksterdag een modeshow met prinsessenjurken, die zijn ontworpen door meisjes van 4-15 jaar. De jurken zijn gemaakt door Atelier Jeslee uit Noordbroek en de ‘prinsessen’ mochten zelf bepalen hoe hun jurk eruit zou zien. De prinsessen-modeshow is om 13u30 en 15u. Op beide Pinksterdagen is er van 11u30-16u op de velden achter de borg een in historische kostuums nagespeelde strijd tussen de Spaanse en de Staatse (Nederlandse) troepen. Inl www.fraeylemaborg.nl

Slochteren

Op de catwalk tussen koetshuis en schathuis van landgoed Fraeylemaborg is Eerste Pinksterdag een modeshow met prinsessenjurken, die zijn ontworpen door meisjes van 4-15 jaar. De jurken zijn gemaakt door Atelier Jeslee uit Noordbroek en de ‘prinsessen’ mochten zelf bepalen hoe hun jurk eruit zou zien. De prinsessen-modeshow is om 13u30 en 15u. Op beide Pinksterdagen is er van 11u30-16u op de velden achter de borg een in historische kostuums nagespeelde strijd tussen de Spaanse en de Staatse (Nederlandse) troepen.

Inl www.fraeylemaborg.nl