Muziek en opera in Holland Festival

Muziek en opera in Holland Festival Amsterdam Naast de opera’s Adam in ballingschap van Rob Zuidam en Passion van Pascal Dusapin, is de viering van de 70ste verjaardag van Louis Andriessen op 6 juni een belangrijk evenement in het Holland Festival van Pierre Audi. De artistiek leider ensceneert Aquarius van Karel Goeyvaerts en Varèse 360° met het complete oeuvre van Varèse in twee concerten. Verder: De laatste maat, een In Memoriam Mauricio Kagel, en Beyond the score over Bartóks wonderbaarlijke mandarijn door het Koninklijk Concertgebouworkest. Inl. www.hollandfestival.nl Aquarius Draft video by Visual Kitchen Holland Festival 2009

Amsterdam

Naast de opera’s Adam in ballingschap van Rob Zuidam en Passion van Pascal Dusapin, is de viering van de 70ste verjaardag van Louis Andriessen op 6 juni een belangrijk evenement in het Holland Festival van Pierre Audi. De artistiek leider ensceneert Aquarius van Karel Goeyvaerts en Varèse 360° met het complete oeuvre van Varèse in twee concerten. Verder: De laatste maat, een In Memoriam Mauricio Kagel, en Beyond the score over Bartóks wonderbaarlijke mandarijn door het Koninklijk Concertgebouworkest.

Inl. www.hollandfestival.nl