Mediterrane plantendagen Bastin

Mediterrane plantendagen Bastin Aalbeek Bij kwekerij Bastin in Limburg worden op 30, 31 mei en maandag 1 juni Mediterrane plantendagen gehouden van 10-17u. Aangeboden worden o.a. planten en kruiden als lavendel, tijm, rozemarijn en salie. Maar ook de minder bekende variëteiten als gekroesde en Spaanse salie en Citroenbonenkruid. Eveneens zijn er diverse vormen van winterharde mediterrane planten zoals de nu bloeiende Cistus en Phlomis. Verder verkoop van culinaire producten en een artisanale mediterrane markt. Kwekerij Bastin, Nieuwenhuysstraat 29, Aalbeek (Hulsberg). Inl 045-5231475 & www.bastin.nl
Mediterrane plantendagen Bastin Aalbeek Bij kwekerij Bastin in Limburg worden op 30, 31 mei en maandag 1 juni Mediterrane plantendagen gehouden van 10-17u. Aangeboden worden o.a. planten en kruiden als lavendel, tijm, rozemarijn en salie. Maar ook de minder bekende variëteiten als gekroesde en Spaanse salie en Citroenbonenkruid. Eveneens zijn er diverse vormen van winterharde mediterrane planten zoals de nu bloeiende Cistus en Phlomis. Verder verkoop van culinaire producten en een artisanale mediterrane markt. Kwekerij Bastin, Nieuwenhuysstraat 29, Aalbeek (Hulsberg). Inl 045-5231475 & www.bastin.nl

Aalbeek

Bij kwekerij Bastin in Limburg worden op 30, 31 mei en maandag 1 juni Mediterrane plantendagen gehouden van 10-17u. Aangeboden worden o.a. planten en kruiden als lavendel, tijm, rozemarijn en salie. Maar ook de minder bekende variëteiten als gekroesde en Spaanse salie en Citroenbonenkruid. Eveneens zijn er diverse vormen van winterharde mediterrane planten zoals de nu bloeiende Cistus en Phlomis. Verder verkoop van culinaire producten en een artisanale mediterrane markt.

Kwekerij Bastin, Nieuwenhuysstraat 29, Aalbeek (Hulsberg). Inl 045-5231475 & www.bastin.nl