Massimo Vitali

Massimo Vitali Amsterdam De Italiaanse fotograaf Massimo Vitali (1944, Como) is beroemd om zijn monumentale foto’s van grote groepen mensen. Hij focust op vrije tijd: strand, discotheek en massatoerisme. Meestal gebruikt Vitali een klassiek houten Deardorff 11 x 14- inch fototoestel waarmee hij alles met precisie en vanaf een hoge uitkijkpost vastlegt. Vervolgens worden de opnamen digitaal uitvergroot tot indrukwekkende overzichten, waar eindeloos veel details in te ontdekken zijn. Een expositie in Foam toont nieuw en oud werk. T/m 9 sept, Keizersgracht 609. Dag 10-18u, do/vr tot 21u
Massimo Vitali Amsterdam De Italiaanse fotograaf Massimo Vitali (1944, Como) is beroemd om zijn monumentale foto’s van grote groepen mensen. Hij focust op vrije tijd: strand, discotheek en massatoerisme. Meestal gebruikt Vitali een klassiek houten Deardorff 11 x 14- inch fototoestel waarmee hij alles met precisie en vanaf een hoge uitkijkpost vastlegt. Vervolgens worden de opnamen digitaal uitvergroot tot indrukwekkende overzichten, waar eindeloos veel details in te ontdekken zijn. Een expositie in Foam toont nieuw en oud werk. T/m 9 sept, Keizersgracht 609. Dag 10-18u, do/vr tot 21u Vitali, Massimo

Amsterdam

De Italiaanse fotograaf Massimo Vitali (1944, Como) is beroemd om zijn monumentale foto’s van grote groepen mensen. Hij focust op vrije tijd: strand, discotheek en massatoerisme. Meestal gebruikt Vitali een klassiek houten Deardorff 11 x 14- inch fototoestel waarmee hij alles met precisie en vanaf een hoge uitkijkpost vastlegt. Vervolgens worden de opnamen digitaal uitvergroot tot indrukwekkende overzichten, waar eindeloos veel details in te ontdekken zijn. Een expositie in Foam toont nieuw en oud werk. T/m 9 sept, Keizersgracht 609. Dag 10-18u, do/vr tot 21u