Londen: kunst in voormalig bordeel

Londen: kunst in voormalig bordeel Londen In een voormalige kroeg (en bordeel) in Georgiaans Londen is een nieuwe galerie geopend. We zien bloed, ongekunstelde tekeningen van vrouwenlichamen, en schreeuwende kuikentjes in een houten grafkist. Een collage van een lijf heeft gescheurde stukjes papier van verschillende lichaamsdelen. Grote abstracte gezichten hebben rode grote kwaststrepen, wat goud en glasheldere ogen, andere zijn in luguber zwartwit. T/m 25 juni, Grow Up, Group Show, Lazarides Rathbone, 11 Rathbone Place WC2, di-za 11-19:00u, 0044207 636 5443 & www.lazinc.com
Londen: kunst in voormalig bordeel Londen In een voormalige kroeg (en bordeel) in Georgiaans Londen is een nieuwe galerie geopend. We zien bloed, ongekunstelde tekeningen van vrouwenlichamen, en schreeuwende kuikentjes in een houten grafkist. Een collage van een lijf heeft gescheurde stukjes papier van verschillende lichaamsdelen. Grote abstracte gezichten hebben rode grote kwaststrepen, wat goud en glasheldere ogen, andere zijn in luguber zwartwit. T/m 25 juni, Grow Up, Group Show, Lazarides Rathbone, 11 Rathbone Place WC2, di-za 11-19:00u, 0044207 636 5443 & www.lazinc.com

Londen

In een voormalige kroeg (en bordeel) in Georgiaans Londen is een nieuwe galerie geopend. We zien bloed, ongekunstelde tekeningen van vrouwenlichamen, en schreeuwende kuikentjes in een houten grafkist. Een collage van een lijf heeft gescheurde stukjes papier van verschillende lichaamsdelen. Grote abstracte gezichten hebben rode grote kwaststrepen, wat goud en glasheldere ogen, andere zijn in luguber zwartwit. T/m 25 juni, Grow Up, Group Show, Lazarides Rathbone, 11 Rathbone Place WC2, di-za 11-19:00u, 0044207 636 5443 & www.lazinc.com