Lekker slapen, Diefjesmaat

Lydia Rood(1957) auteur;schrijfster. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Marken, 26 september 2007 Lekker slapen, Diefjesmaat Landelijk Kinderboekwinkels vieren de Maand van het Spannende Boek met Lekker slapen, Diefjesmaat van Lydia Rood. Voor €1 is het boek in 27 kinderboekwinkels te koop. In het verhaal gaat de 10-jarige Daan ’s nachts naar de wc en treft daar een gewapende inbreker aan. De inbreker denkt erover nu Daan hem heeft ontdekt om hem voor losgeld te ontvoeren. De bange Daan, die gelukkig behoorlijk veel spannende televisieseries heeft gekeken, probeert met de daarin opgedane kennis de dief op andere gedachten te brengen. Inl www.kinderboekwinkel.org.
Lydia Rood(1957) auteur;schrijfster. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Marken, 26 september 2007 Lekker slapen, Diefjesmaat Landelijk Kinderboekwinkels vieren de Maand van het Spannende Boek met Lekker slapen, Diefjesmaat van Lydia Rood. Voor €1 is het boek in 27 kinderboekwinkels te koop. In het verhaal gaat de 10-jarige Daan ’s nachts naar de wc en treft daar een gewapende inbreker aan. De inbreker denkt erover nu Daan hem heeft ontdekt om hem voor losgeld te ontvoeren. De bange Daan, die gelukkig behoorlijk veel spannende televisieseries heeft gekeken, probeert met de daarin opgedane kennis de dief op andere gedachten te brengen. Inl www.kinderboekwinkel.org. Mentzel, Vincent

Landelijk

Kinderboekwinkels vieren de Maand van het Spannende Boek met Lekker slapen, Diefjesmaat van Lydia Rood. Voor €1 is het boek in 27 kinderboekwinkels te koop. In het verhaal gaat de 10-jarige Daan ’s nachts naar de wc en treft daar een gewapende inbreker aan. De inbreker denkt erover nu Daan hem heeft ontdekt om hem voor losgeld te ontvoeren. De bange Daan, die gelukkig behoorlijk veel spannende televisieseries heeft gekeken, probeert met de daarin opgedane kennis de dief op andere gedachten te brengen.

Inl www.kinderboekwinkel.org.