Landschapsfotografie

Landschapsfotografie Amsterdam Fotograaf Rob Nypels (1951) woont en werkt sinds enkele jaren in het Massif Central in Frankrijk. Zijn natuurfoto’s op de expositie Only Gaze A While Longer in Huis Marseille– de titel is ontleend aan Tagebücher aus der Frühzeit (1899-1902) van Rilke – leggen de intense schoonheid van het landschap vast. Daarbij laat hij zich leiden door de stand van de zon of de loop van het water. Zondag 31 mei geeft Rob Nypels om 14u een rondleiding door zijn tentoonstelling: opgeven via info@huismarseille.nl. T/m 30 aug Keizersgracht 401. Di-zo 11-
Landschapsfotografie Amsterdam Fotograaf Rob Nypels (1951) woont en werkt sinds enkele jaren in het Massif Central in Frankrijk. Zijn natuurfoto’s op de expositie Only Gaze A While Longer in Huis Marseille– de titel is ontleend aan Tagebücher aus der Frühzeit (1899-1902) van Rilke – leggen de intense schoonheid van het landschap vast. Daarbij laat hij zich leiden door de stand van de zon of de loop van het water. Zondag 31 mei geeft Rob Nypels om 14u een rondleiding door zijn tentoonstelling: opgeven via info@huismarseille.nl. T/m 30 aug Keizersgracht 401. Di-zo 11-

Amsterdam

Fotograaf Rob Nypels (1951) woont en werkt sinds enkele jaren in het Massif Central in Frankrijk. Zijn natuurfoto’s op de expositie Only Gaze A While Longer in Huis Marseille– de titel is ontleend aan Tagebücher aus der Frühzeit (1899-1902) van Rilke – leggen de intense schoonheid van het landschap vast. Daarbij laat hij zich leiden door de stand van de zon of de loop van het water. Zondag 31 mei geeft Rob Nypels om 14u een rondleiding door zijn tentoonstelling: opgeven via info@huismarseille.nl.

T/m 30 aug Keizersgracht 401. Di-zo 11-18u.