Kunst en feminisme

Kunst en feminisme Arnhem Van poster plakkende actiegroepen tot virtuele cyber art. Op de expositie REBELLE. Kunst en feminisme 1969-2009 in het Museum voor Moderne Kunst wordt werk getoond van vrouwelijke kunstenaars voor wie het feminisme een belangrijke inspiratiebron was. Het museum volgt sinds de jaren tachtig de ontwikkelingen in de feministische kunst en koopt regelmatig werk van vrouwelijke kunstenaars. De expositie omvat schilder- en tekenkunst, foto’s, video’s en performances van tachtig kunstenaressen. T/m 23 aug Utrechtseweg 87. Open: di-vr 10-17u, za-zo 11-17u.
Kunst en feminisme Arnhem Van poster plakkende actiegroepen tot virtuele cyber art. Op de expositie REBELLE. Kunst en feminisme 1969-2009 in het Museum voor Moderne Kunst wordt werk getoond van vrouwelijke kunstenaars voor wie het feminisme een belangrijke inspiratiebron was. Het museum volgt sinds de jaren tachtig de ontwikkelingen in de feministische kunst en koopt regelmatig werk van vrouwelijke kunstenaars. De expositie omvat schilder- en tekenkunst, foto’s, video’s en performances van tachtig kunstenaressen. T/m 23 aug Utrechtseweg 87. Open: di-vr 10-17u, za-zo 11-17u. Bonajo, Melanie

Arnhem

Van poster plakkende actiegroepen tot virtuele cyber art. Op de expositie REBELLE. Kunst en feminisme 1969-2009 in het Museum voor Moderne Kunst wordt werk getoond van vrouwelijke kunstenaars voor wie het feminisme een belangrijke inspiratiebron was. Het museum volgt sinds de jaren tachtig de ontwikkelingen in de feministische kunst en koopt regelmatig werk van vrouwelijke kunstenaars. De expositie omvat schilder- en tekenkunst, foto’s, video’s en performances van tachtig kunstenaressen.

T/m 23 aug Utrechtseweg 87. Open: di-vr 10-17u, za-zo 11-17u.